Kontakt

KrigsliveForum

Du kan få kontakt til dine medspillere på krigslives debatforum. Her vil være debat, koordination og hyggesnak spillerne imellem. Det vil det også være muligt at få oprettet et lukket forum til koordination af enheden, og når siderne er delt, vil der blive oprettet lukket side-fora. På forum vil det fremgå hvem du skal kontakte, for at få adgang til div. lukkede fora. Det er ikke nødvendigt at være løbende aktiv på forum, men det anbefales at kigge forbi en gang om ugen, for at følge med i hvad der rør sig blandt deltagerne. Arrangørerne kigger forbi ca. en gang om ugen.Du finder KrigsliveForum på www.krigslive.dk/debat
Når du skal oprette dit brugernavn, så er svaret på spørgsmålet: gedebukken.

 

Krigslive facebook-siden

På Krigslives Facebook-side vil der løbende komme begejstrede udmeldinger fra arrangørerne. Alt hvad der er pinedød nødvendigt at alle deltagere ved, sendes desuden ud på en samlet mail til deltagerne, senest 1. maj.
Find Facebook-gruppen her: www.facebook.com/pages/Krigslive/432877343439950

 

Spørgsmål


Spørgsmål til arrangørerne stilles på mail til a href=’mailto:kristiansen.jesper@gmail.com’>kristiansen.jesper@gmail.com. Det vil blive gennemgået mails en gang om ugen, typisk hver fredag. Der tages forbehold for syge børn og general travlhed. Det er en stor hjælp hvis du skriver dit navn, enhedsnavn og mobil-nr. i mailen.

 

Arrangører og samarbejdspartnere


Krigslive: Valhal arrangeres af Jesper Kristiansen, i samarbejde med Looking Glass Industries og Ulvsborg Historisk Værksted. Det er håbet af dette bliver det første i en række af scenarier, der tager udgangspunkt i nordisk vikingetid og middelalder, og disse tiders mytologi på Ulvsborg.

Tilknyttet arrangørgruppen er desuden Mikkel Christensen og Kasper Sjøgren. 

Morten Lahrmann, Andreas Klarlund og Anders Bachhausen skal krediteres for konceptudvikling, i Mortens hedengangne berlingo ”Bella”, på vej til Krigslive 6 i 2010. Slutteligt takkes Morten Brøndum for at tro på konceptet allerede dengang, og tilmelde sig scenariet til umiddelbart efter KL6.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.